Reisemål:

Kulinariske høydepunkter i Piemonte

Periode:

10 - 15 april 2025

Avreise:

Oslo Gardermoen, Avgang 07:55. Beregnet ankomst 10:35.
Flyreisen er med SAS

Retur:

Milano Malpensa, Avgang 12:45. Beregnet ankomst 15:20.
Flyreisen er med SAS

Reisefakta:

Prisen inkluderer:
• Direktefly t/r Oslo – Milano
• Innsjekket bagasje
• Transport flyplass-hotell t/r
• 5 netter på Hotel Brezza Barolo***
• 5 frokoster
• 1 fireretters middag med vin, vann og espresso
• 1 åtteretters middag med aperitiff, vin, vann, espresso og grappa
• 1 ost- og skinkelunsj med vin, vann og espresso
• Flere vinsmakinger, hvorav en med lett lunsj
• 1 matlagingskurs med med middag og vinsmaking
• Trøffeljakt med etterfølgende smaksprøver og lokal vin
• Sjokoladesmaking
• Museumsbesøk i Grinzane Cavour
• All transport iht program
• Skandinavisk reiseleder under oppholdet

Grunnpris:

19 450,- per person

Rom: